Podporují nás

Děkujeme všem, kteří spolu s námi usilují o zlepšení života pacientů s roztroušenou sklerózou.

Děkujeme drobným dárcům, partnerům nadace i firemním dárcům. Věříme, že společně dokážeme víc.

Golf Cirkus Davida Suchařípy a Pavla Nečase pomáhá nejen golfu, ale i lidem s roztroušenou

Golf Cirkus, to jsou vlastně dva skvělí herci - David Suchařípa a Pavel Nečas. Milují golf, ke kterému chtějí přivést i ty, kteří ještě tento sport neobjevili, protože golf není sport, kterému by se normální člověk měl vyhýbat obloukem, jak si velká část společnosti myslí. A protože David a Pavel rádi pomáhají, podpořili Nadaci Jakuba Voráčka na Hokejkách pro Kluka Puka v Mikulově - Pavel komentováním zápasů a David nastoupil za Real Top Praha, za který jinak hraje i Pavel. Ale to jim nestačilo, rozhodli se s Golf Cirkusem také pomáhat lidem s RS a na turnajích v Ropici, Olomouci a Mstěticích letos vydražili hokejové dresy Kuby Voráčka a Ondry Pavelce. Na konto nadace tak poslali krásných 60 000 Kč. Moc děkujeme za podporu!

Michal Neuwirth hraje s Klukem Pukem :-)

Děkujeme Michalovi Neuvirthovi za podporu nadace. Na letošní sezónu si nechal vyrobit speciální masku s Klukem Pukem v barvách Philadelphia Flyers. Michal počítá s tím, že se tato unikátní maska vydraží ve prospěch lidí s RS. Děkujeme!

Real Top Praha získal na Jatka fest 81 530 Kč!

Real Top Praha podpořil nadaci na mikulovském turnaji Hokejky pro Kluka Puka 2017, ale jejich podpora nezůstala pouze u našeho charitativního turnaje. Z Jatka festu darovali nadaci nádherný výtěžek ve výši 81 530 Kč. Moc děkujeme  skvělému Real Top Praha a vám přinášíme alespoň krátký pohled na Jatka fest očima Jaromíra Bosáka:

Cesta týmu Real Top Praha dnes vedla do Pacova. V rámci Jatka festu se utkal s výběrem festivalu. Dostavit se na místo nebylo úplně jednoduché, neboť havárie dvou vozidel z konvoje americké armády zdržela cestující z Prahy poměrně výrazně a tak se začínalo se zpožděním. Ze stálého kádru dorazili pánové Štefek, Štáfek, Rajnoch, Smita, Šmíd, Šírl, Šimurka, Diviš, Děkan, Balage, taktéž moje přítomnost dávala domácím naději skórovat. Poděkování patří i čtveřici statečných místních borců, kteří Real Top Praha na poslední chvíli posílili. A podíleli se tak na těsném vítězství 4:3. Třikrát skóroval pan Štáfek, jemuž zřejmě svědčila noční úloha moderátora a rappera, vítězný gól vsítil z voleje nezadržitelnou pumelicí pan Rajnoch po centru kolegy Šírla. A hlavně, získané peníze, v pěkné šestimístné formě, putují na konto nadace Jakuba Voráčka. Tudíž se dá konstatovat, že pouť do Pacova se vyplatila. Pomoc s focením zápasu poskytl pan Smita:-)

Děkujeme 43. Botas Mistrovství ČR 2017 dorostenců v nohejbale dvojic a trojic

Moc děkujeme za dar 43. Botas Mistrovství ČR 2017 dorostenců v nohejbale dvojic a trojic. Na konto nadace přispěli krásnou částkou 24 000 Kč, která se skládá z příspěvků Plzeňského Prazdroje (11.300 Kč), hokejistů HC Rychnovek (5.250 Kč) a výtěžku z kasičky na místě( 7.450 Kč). Informace o akci zde .

Děkujeme Radegastu za dar z dražby

Radegast věnoval Nadaci Jakuba Voráčka dar ve výši 37 497 Kč. Jedná se o polovinu z celkové částky, která byla vydražena během letošní Radegast index dražby. Do dražby přispěli svými hokejovými artefakty extraligoví hráči, kteří ovládli statistiku Radegast index v rámci jednotlivých týmů.

Mockrát děkujeme především Radegastu, hráčům a fanouškům, kteří se do dražby zapojili a tím přispěli na konto Nadace Jakuba Voráčka.

Kasička manželů Křepelkových přinesla na konto 12 073 Kč

Děkujeme manželům Křepelkovým, dnes jsme byli na úřadě rozpečetit kasičku, kterou mají během sezóny u bufetu na zimním stadionu Kladno a bylo v ní krásných 12 073 Kč. Děkujeme všem, kteří do ní přispěli. Kasička se k bufetu vrátí opět v nové sezóně :-)

Členové eReS týmu dostali vstupenky na koncerty XINDLA X!

Moc a moc děkujeme Xindlovi X a jeho manažerce Zuzaně Jarošové za vstupenky na koncertní šňůru pro členy eReS týmu ČR!
Těší nás, kolika z vás udělal koncert radost - a třeba jste zrovna v kotli na fotce, kterou přikládáme. Děkujeme a těšíme se, že takových jako je Zuzka, která je také členou eReS týmu a jako je Xindl X bude víc a víc :-)

Děkujeme Underground Arena

Děkujeme Báře Palečkové a Underground Arena za uspořádání skvělého charitativního tréninku, na kterém pro Nadaci Jakuba Voráčka získali neuvěřitelných 10 730 Kč. Moc děkujeme!

Pekelnej kruháč pomáhá

Pekelnej kruháč přinesl v kasičce na konto Nadace Jakuba Voráčka 2 928 Kč. Děkujeme

Děkujeme hasičům města Suchdol nad Lužnicí

Děkujeme hasičům města Suchdol nad Lužnicí, kteří uspořádali sbírku na Dni integrovaného záchranného systému. V kasičce, kterou jsme rozpečetili na místním úřadě, bylo krásných 24 361 Kč. Děkujeme!

Děkujeme Slovácké benefici za krásný večer a dar na konto

Pořadatelé Slovácké benefice věnovali na konto nadace 150 000 Kč. Děkujeme do Uherského hradiště!

Švih a elegance na greenu pro Kluka Puka

Děkujeme společnosti ECOVIS za skvělou hru a dar na konto nadace ve výši 36 073 Kč.

Děkujeme MS ČR ve squashi

Děkujeme pořadatelům Mistrovství České republiky ve squashi za dar na konto nadace - výnos ze vstupného ve výši 16 400 Kč. Šek od Jana Koukala převzala 5. 3. Petra Klausová. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci! :-)

Děkujeme dětem z PZ3 Kladno

Děkujeme hokejovým juniorům z PZ3 Kladno a jejich rodičům za krásný příspěvek na konto nadace!

Víceúčelová hala ve Slaném

Stadion ve Slaném byl slavnostně znovu otevřen po rekonstrukci plochy a Kluk Puk si díky daru - výtěžku z tomboly - připsal na konto krásných 21 166 Kč, šek za něj převzala Kubova sestra Petra. Všichni si akci užili, Kluk Puk dokázal, že umí i bruslit a ti šťastnější si z tomboly odnesli krásné ceny.

Česká sportovní a Star Team

Česká sportovní a Star Team se rozhodli věnovat první dar na konto v rámci představení Nadace Jakuba Voráčka ve Foru Karlín 2. září 2015. Kluk Puk tak dostal do vínku 50 000 Kč. Děkujeme.