Jakub a celá řada sportovních i kulturních osobností podpořili golfem RS pacienty

Podpořit Jakuba svou hrou na turnaj GOLF PRO KLUKA PUKA 2021 přijela celá rada známých sportovců i kulturních osobností a donátorů nadace. Hráče čekalo fyzicky náročné 18 jamek dlouhé klání, včetně vložených soutěží, ale i již tradiční „trouble shot Kluka Puka“ na úplný závěr turnaje, kdy z lávky před klubovnou hráči přihrávají co nejblíže k hokejce Kluka Puka, který́ pomrkával zhruba 50 metrů dále. Za příspěvky a zakoupená nadačního fee pro hru po boku známých sportovců̊ a osobností se podařilo získat neuvěřitelných 330.000 korun. Sestra Jakuba a ředitelka nadace, Petra Klausová byla dojatá: „Velice děkujeme za tak krásnou pomoc a podporu všem, kteří se připojili. Jsme moc rádi a vážíme si, že jste si našli čas na toto krásné setkání. Určitě budeme v nadační golfové túře pokračovat i v dalších letech.“ Jakub sám doplňuje: „...den na golfu mám nejradši. Navíc, když hraju pro pacienty s RS, odpouštím si ty nepovedený rány. A když mám kolem sebe lidi, kteří jsou mi blízcí, tak si to prostě moc užívám. Je to pro mě velký relax. Doufám, že si to všichni užili se mnou. Ještě bych rád doplnil, že tentokrát se mezi nás nově zapojili pro mě moc důležití, Petr a Karel Svobodovi. Opravdu hodně mi pomohli, jsem moc rád, že dorazili. Navíc Petr byl u toho, když nadace vznikala a pomohl tomu, že věnuje se právě RS. Svou podporu korunoval tím, že právě naší nadaci věnoval svou olympijskou zlatou medaili z Nagana.“

Prvenství ve třech kategoriích turnaje Golf pro Kluka Puka 2021 vybojovali Martin Růžička, Antonín Gazdík a Michal Neuvirth. Nejdelším drivem se i přes hojnou účast hokejistů pyšnil tenista Tomáš Dominik a nejpřesnější ze všech byl Roman Procháska. Nově se soutěžilo i v kategorii pro negolfisty, kterých dorazilo skoro 20. A svou první golfovou výhru v rámci puttovací soutěže získali Anna Klausová a Michal Šindelář. Všem moc gratulujeme!

Komu konkrétně a v jaké výši nadace pomůže si budou moci všichni přečíst na webových stránkách po zasedání druhé kvartální rady v první polovině měsíce července. Všechny dosud rozdělené příspěvky jsou již uveřejněny: http://www.nadacejakubavoracka.cz/komu-jsme-pomohli

Děkujeme a těšíme se se všemi brzy na viděnou.

Petra a Jakub

Zásady zpracování osobních údajů.